Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Daļai iedzīvotāju neskaidrs pārtikas sastāvs var būt liktenīgs 4

Nemitīga iedziļināšanās pārtikas produktu marķējumos ir celiakijas pacientu ikdiena. Viņi nedrīkst lietot produktus, kuri satur kviešus, miežus un rudzus. Citās Eiropas Savienības (ES) valstīs šis uzdevums nav sarežģīts, jo uz marķējumiem...

Pievieno komentāru

Diena.lv