Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

No kartupeļu mizotāja par šefu 1

Latvijā ir plašas iespējas apgūt pavāra amatu, taču restorāniem trūkst kvalificētu speciālistu; nepieciešams modernizēt mācību procesu, otrdien vēsta laikraksts Dienas Bizness. «Pieprasījums darba tirgū ir augsts, jo labu...

Pievieno komentāru

Db.lv