Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Auzu pārslu gardums

Sastāvdaļas: 50 g auzu pārslu, viens vai divi olas baltumi, ogas, zemesrieksti (var apgrauzdēt cepeškrāsnī), 100 g Indijas riekstu, stēvija, var pievienot pāris karošu medus.

Pagatavošana: visas sastāvdaļas blendējam, līdz izveidojas viendabīga masa. To smērējam uz rīsu galetes, dekorējam ar ogām.

Pievieno komentāru

Ēdamprieki