Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Beļģu vafeles no rūgušpiena mīklas. Īpaši garšīgas ar dažādām piedevām

Saimniecēm noteikti zināmas dažādas kēksu un plātsmaižu receptes ar rūgušpienu sastāvā, bet vēl viena garda iespēja, kur to izmantot, ir beļģu vafeles. Šim kārumam arī ir visdažādākās receptes, bet mūsu mājā tieši šīs, ar rūgušpienu sastāvā, tiek vērtētas kā visgaršīgākās. 

Nepieciešams

• 2 olas

• 400 ml rūgušpiena

mads.gif • 200 g kviešu miltu

• 60 ml eļļas 

• ēdamkarote cukura

• šķipsniņa sāls

• 2 tējkarotes cepamā pulvera

www.aluksniesiem.lv%2Fizklaide%2Fbelgu-vafeles-no-ruguspiena-miklas-burvigi-garso-ar-dazadam-piedevam-127380&cb=df016b8069" style="width:0px;height:0px;" width="0" height="0" alt="lg.php?bannerid=13655&campaignid=8164&zo" />Pagatavošana

Bļodā viendabīgā masā saputo olas. Pievieno rūgušpienu, eļļu, cukuru un sāli. Iesijā miltus un cepamo pulveri. Sajauc mīklu viendabīgā masā. 

Sakarsē vafeļu pannu. 

Lej mīklu uz pannas un izlīdzina. 

Cep, līdz vafeles kļuvušas zeltaini brūnas.

Vafeles visgardākās ir siltas, papildinātas ar kausētu šokolādi un (vai) putukrējumu, kā arī svaigām ogām vai augļiem.


Visu rakstu par piena produktu izmantošanu lasi ŠEIT!

Pievieno komentāru

Ēdamprieki