Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Cepta ola tortiljā

Sastāvdaļas:
2 olas,
2 neliela izmēra tortiljas,
1 bekona šķēle,
1/2 tase sasmalcināta
Čedaras siera,
rapšu eļļa.

Pagatavošana
Uz vidējas uguns uzsilda pannu un cep olu – katru pusi no vienas līdz divām minūtēm. Līdztekus sacep arī bekona šķēli, sagrieztu mazākos gabaliņos.
Katru tortilju pārloka uz pusēm, izveidojot pusmēness formu. Iekšā ievieto uzcepto olu, papildinot to ar bekonu un
1/4 glāzi siera. Pusmēness formas pildīto tortilju liek atpakaļ pannā un apcep no katras puses uz vidējas vai mazas uguns, līdz tā kļūst zeltaina.

Pievieno komentāru

Ēdamprieki