Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Citāda aukstā zupa

Laikam kļūstot siltākam, cilvēki sāk rosīties, lai gatavotu auksto zupu. Tiem, kuriem pie sirds neiet bietes, jādomā pašiem sava aukstās zupas recepte. Un, kā izrādās, variantu ir ļoti daudz. Zupa pēc šīs receptes ir ļoti svaiga un viegla, bet, ja gribas spēcīgāku, tad var pievienot vārītus kartupeļus un desu.

Sastāvdaļas
◆ svaigs gurķis
◆ redīsi
◆ loki
◆ dilles
◆ kefīrs
◆ vārītas olas
◆ sāls
◆ melnie pipari
◆ tējkarote sinepju
Ņem bļodu, kurā tiks taisīta zupa. Gurķi nomizo un bļodā sarīvē ar rīvi. Redīsus nemizo, bet nogriež abus galus. Tos arī sarīvē un liek klāt gurķim. Sagriež dilles un lokus, liek visu bļodā. Pievieno garšvielas, sāli, melnos piparus un tējkaroti sinepju.Kad visas sastāvdaļas sagatavotas, pievieno kefīru – tik daudz, cik šķidru zupu vēlas. Visu kārtīgi izmaisa un pasniedz ar vārītu olu. Un te nu viena no aukstās zupas versijām ir gatava! Lai labi garšo!

Pievieno komentāru

Ēdamprieki