Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Cukīni šokolādes kēkss

Nupat sākusies kabaču un cukīni sezona. No šiem dārzeņiem var pagatavot ne tikai visdažādākos sāļos ēdienus, bet arī saldos. Šoreiz neierasti šokolādīga cukīni recepte. Kēkss, kurš nesanāks sauss, garšas un tekstūras ziņā līdzinās braunijam.

Nepieciešams:
◆ 250 g cukīni (vai kabača)
◆ 120 g kviešu miltu
◆ 2 olas
◆ 130 ml eļļas
◆ 130 g cukura
◆ 50 g kakao pulvera
◆ 1 tējkarote cepamā pulvera
◆ 100 g tumšās šokolādes
Glazūrai:
◆ 100 g tumšās šokolādes
◆ 2 ēdamkarotes eļļas

Pievieno komentāru

Ēdamprieki