Garie, melnie lenteņi

(Gatavošanas laiks 20 min)


Sastāvdaļas (2 personām)

200 g melnās pastas (derēs “Tagliatelle”, “Lingvini” vai “Spagetti”),

2 ēdamkarotes olīveļļas,

2 plānās strēmelītēs sagrieztas ķiploku daiviņas,

100 g strēmelītēs sagrieztu saulē kaltētu tomātu,

~80 g rīvēta parmezāna,

sāls un pipari.


Pagatavošana

Katlā uzvāriet ūdeni, pievienojiet nedaudz sāls un pagatavojiet pastu atbilstoši gatavošanas instrukcijai, tad nokāsiet un nolieciet malā. Lielā pannā uzkarsējiet olīveļļu, viegli apcepiet tajā ķiplokus. Pievienojiet tomātus, apcepiet visu vēl 1 minūti. Pannā pievienojiet pastu, palaikam apmaisot, gatavojiet visu vēl 1 minūti. Pievienojiet sieru, sāli, piparus un baudiet Visu svēto dienas priekšvakara vakariņas!

Pievieno komentāru

Ēdamprieki