Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Grilēti saldie kartupeļi

(50 min / 1 pers.)

Nepieciešams:
1 saldais kartupelis;
sāls, pipari;
nedaudz sasmalcināta rozmarīna;
2 ēd. k. olīveļļas;
2 ēd.k. siera "Gorgonzola";
8 valrieksti;
2 saujas rukolas;
dīgsti dekoram.

Pagatavošana:
Saldo kartupeli nomizo, sagriez plānās šķēlēs, apslaki ar eļļu, pārkaisi sāli, piparus, sasmalcinātu rozmarīnu un liec uz pusstundu ledusskapī. Grilē uz sakarsēta grila no abām pusēm, kamēr tas gatavs. Kārto uz šķīvja, vispirms liekot rukolu, tad grilēto saldo kartupeli. Kamēr tas karsts, uzliec sieru, lai tas nedaudz pakūst, pārkaisi valriekstus un dīgstus. Pasniedz karstu.

Pievieno komentāru

Ēdamprieki