400 g jāņusiera ar ķimenēm,
200 ml
alus,
1 glāze kukurūzas cietes,
1 glāze kviešu miltu,
1
ola,
1 tējkarote paprikas pulvera,
1 tējkarote samaltu
ķiploku granulu,
sāls,
eļļa
fritēšanai.
Sajauc olu kopā ar kukurūzas
cieti, miltiem un alu. Pievieno garšvielas – ķiploku granulas,
paprikas pulveri, sāli un visu sajauc viendabīgas konsistences
mīklā. Liek ledusskapī uz 10 minūtēm.
Sagriež sieru
nelielās standziņās. Katliņā uzkarsē eļļu. Siera standziņas
iemērc mīklā un fritē, līdz tās viegli zeltainas.
Pasniedz
kopā ar krējuma mērci – 100 g krējuma, 4-6 smalki sagriezti
redīsi, 1-2 ķiploka daiviņas, sāls un dilles.
Pievieno komentāru