Jāņusiers alus mīklā

400 g jāņusiera ar ķimenēm,
200 ml alus,
1 glāze kukurūzas cietes,
1 glāze kviešu miltu,
1 ola,
1 tējkarote paprikas pulvera,
1 tējkarote samaltu ķiploku granulu,
sāls,
eļļa fritēšanai.


Sajauc olu kopā ar kukurūzas cieti, miltiem un alu. Pievieno garšvielas – ķiploku granulas, paprikas pulveri, sāli un visu sajauc viendabīgas konsistences mīklā. Liek ledusskapī uz 10 minūtēm.
Sagriež sieru nelielās standziņās. Katliņā uzkarsē eļļu. Siera standziņas iemērc mīklā un fritē, līdz tās viegli zeltainas.
Pasniedz kopā ar krējuma mērci – 100 g krējuma, 4-6 smalki sagriezti redīsi, 1-2 ķiploka daiviņas, sāls un dilles.

Pievieno komentāru

Ēdamprieki