Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Kabaču karbonādes var ēst, cik grib 1

Kabaču vai cukīni pagatavošanai un pielietojumam ir simtiem recepšu. Vienkāršākās ar vislielāko piekrišanu ir kabaču karbonādes. Tiem, kam karbonādes asociējas tikai ar gaļu, tās labpatīk saukt par kabaču pankūkām.

Lai saceptu lielu bļodu ar sātīgo kabaču gardumu, būs nepieciešami četri vidēja izmēra kabači.

Kabaču karbonādes var būt gan pamatēdiens, ko ēst pārsvarā ar skābu krējumu vai diļļu mērci, gan piedeva dažādos veidos pagatavotiem kartupeļiem, rīsiem un citiem produktiem. Lielākie kabaču fani lēš, ka var vienā vakarā izēst veselu bļodu.

Nepieciešams
◆ Kabači vai cukīni – cik daudz grib un var apēst,
◆ sāls, garšvielas pēc izvēles,
◆ olas (uz vienu kabaci vajadzēs  aptuveni divas),
◆ eļļa vai sviests cepšanai.

Pievieno komentāru

Komentāri 1

Kasparito

Kāda eļļa ? Tikai un vienīgi - sviests!

pirms mēneša, 2019.11.07 18:15

Ēdamprieki