Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Kazeņu mohito

◆ 1 glāze svaigu kazeņu,
◆ 2 nelieli laimi,
◆ 2 tējkarote brūnā cukura,
◆ 24 svaigas piparmētru lapiņas,
◆ 1-2 tējkarotes “Monin Mojito” sīrupa,
◆ gāzēts ūdens vai “Sprite”,
◆ ledus.

Padoms: kazenes var aizvietot ar zemenēm, arbūzu, konservētiem persikiem, ananasu.

Glāzēs ievieto kazenes (sadala līdzīgi). Vienu laimu pārgriež uz pusēm un izspiež no tā sulu, lej glāzēs. Otru sagriež daiviņās un lielāko vairumu ievieto glāzēs. Pa virsu uzber piparmētru lapiņas, brūno cukuru un nedaudz sa­stampā. Pievieno sīrupu, tad glāzēs pilda ledu (vēlams to sasmalcināt vai vismaz smalkāk sadauzīt). Pārlej ar gāzētu ūdeni vai “Sprite”, var arī abus miksēt.
Dekorē ar laima daiviņām, kazenēm un piparmētru zariņu.

Pievieno komentāru

Ēdamprieki