Kuskuss ar brinzu

½ glāzes kuskusa, 80 gramu fetas vai brinzas, 8 ķirštomātiņi vai 2 tomāti, 1 asais pipariņš, 1 šķipsniņa kaltēta bazilika, 1 tējkarote citrona sulas, augu eļļa, malti melnie pipari, sāls.
Kuskuss (arī tā ātrās pagatavošanas dēļ) jau ir iegaršojies, tādēļ izmēģināju to arī citā salikumā. Pārlēju šos putraimus ar pusi glāzes vārīta ūdens, pārsedzu ar vāku un pēc minūtēm 15 ar dakšiņu uzirdināju – kuskuss gatavs.
Mazos tomātiņus sagriezu daiviņās, brinzu – kubiņos, iztīrīju no sēkliņām un sīki sagriezu arī aso pipariņu. Tos sajaucu ar kuskusu, piekaisīju kaltēto baziliku, sāli, piparus un pārlēju ar eļļu (daudz nevajag, pietiks ar 1 – 2 ēdamkarotēm) un citrona sulu.

Pievieno komentāru

Ēdamprieki