Latviskās bekona un marinētu biešu maizītes

Ēdienu blogere Anna Panna iesaka gardas maizītes, kas ies pie sirds visiem bekona mīļotājiem un īsteni latvisku vērtību piekritējiem. Maizītē garšu virpulī savijās divas latvieša garšas kārpiņām ļoti pazīstamas un mīļas garšas – marinētas bietes un smeķīga cauraudzīte.Tās īpaši labi garšos uz sēklu maizītes, kas papildinātas ar oliņu un svaigiem redīsu vai citiem pavasarīgiem dīgstiem.


Sastāvdaļas
:

4 šķēles sēklu maizes;

4 šķēles bekona;

2 vārītas olas;

1 ēdamkarote majonēzes;

marinētas bietes (rīvētas vai sagrieztas šķēlēs);

dīgsti.


Pagatavošana:

Bekonu apcep uz pannas līdz tas kļuvis kraukšķīgs. Ja ir vēlme, arī maizītes var apcept, tad tās ilgāk uzglabāsies gardas un kraukšķīgas.

Uz maizītēm uzsmērē majonēzi, liek bekonu, sagrieztu olu, pa virsu marinētas bietes un dīgstus.

Ja maizītes paredzētas līdzņemšanai, tad pa virsu liek otru maizīti.

Pievieno komentāru

Ēdamprieki