Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Marinētu sieru izlase līgotāju gaumē

Gatavošanas laiks: 10 min + laiks marinēšanai.

Sastāvdaļas:

300-400 g dažādu sieru (piemēram, “Jāņu siera”, “Čederas”, fetas u.c.),

150 ml saulespuķu vai rapšu eļļas,

saišķis smalki sakapātu diļļu,

saišķis smalki sakapātu lociņu,

2 ķiplokspiedē izspiestas ķiploka daiviņas,

1 ēdamk. balzamiko mērces,

1 ēdamk. rozā piparu,

sāls (var arī nepievienot, jo siers ir sāļš).


Pagatavošana

  1. Sagriez sieru vienādā izmēra plāksnēs vai standziņās, rūpīgi izkārto to vismaz 2 cm dziļā traukā.

  2. Citā traukā sajauc visas pārējās receptes sastāvdaļas un iegūto marinādi pārlej pāri sieram.

  3. Liec ledusskapī un baudi pēc dažām stundām!

Pievieno komentāru

Ēdamprieki