Marinētu sieru izlase līgotāju gaumē

Gatavošanas laiks: 10 min + laiks marinēšanai.

Sastāvdaļas:

300-400 g dažādu sieru (piemēram, “Jāņu siera”, “Čederas”, fetas u.c.),

150 ml saulespuķu vai rapšu eļļas,

saišķis smalki sakapātu diļļu,

saišķis smalki sakapātu lociņu,

2 ķiplokspiedē izspiestas ķiploka daiviņas,

1 ēdamk. balzamiko mērces,

1 ēdamk. rozā piparu,

sāls (var arī nepievienot, jo siers ir sāļš).


Pagatavošana

  1. Sagriez sieru vienādā izmēra plāksnēs vai standziņās, rūpīgi izkārto to vismaz 2 cm dziļā traukā.

  2. Citā traukā sajauc visas pārējās receptes sastāvdaļas un iegūto marinādi pārlej pāri sieram.

  3. Liec ledusskapī un baudi pēc dažām stundām!

Pievieno komentāru

Ēdamprieki