Rukolas, avokado un tunča salāti

Sastāvdaļas:
● 50 gramu rukolas
● 1 kārbiņa konservēta tunča
● 1 avokado
● granātābola sēkliņas
mērcei
● 2 ēdamkarotes olīveļļas
● ½ citrona
● 1 ēdamkarote medus
● malti melnie pipari
● sāls

Rukolas lapiņas izliku uz šķīvja. Tām pa virsu – konservēta tunča gabaliņus. Avokado pārgriezu uz pusēm, izņēmu kauliņu, mīkstumu nomizoju, sagriezu gabaliņos un arī pievienoju.Mērcītei samaisīju šķidru medu, citrona sulu, olīveļļu, sāli un piparus. Ar šo maisījumu pārlēju salātus. Virsu vēl pārkaisīju ar granātābola sēkliņām. Te piestāvēs arī citrona gabaliņi. Labāk šos salātus baudīt uzreiz pēc
to pagatavošanas.

Pievieno komentāru

Ēdamprieki