Siltie ķirbju un lēcu salāti

(20 minūtes, 2 personām)


Sastāvdaļas:

300 g sviesta ķirbja vai cepamķirbja mīkstuma;

2 ķiploka daiviņas;

50 ml rapšu eļļas;

20 g sviesta;

šķipsna sāls;

70 g lēcu;

3 kāti lapu (kale) kāposta;

100 g Indijas riekstu;

1 ēdamkarotes sezama sēklu;

60 g kazas siera;

1 citrons pēc garšas;

čili pēc garšas.


Pagatavošana

Novāri lēcas, sagriez ķirbi gabaliņos, sakapā ķiploku un sasildi to ar eļļu un sviestu. Pievieno ķirbja gabaliņus un sautē, līdz tie kļūst mīksti. Tad liec klāt kale lapas, Indijas riekstus un sezama sēklas, samaisi ar lēcām, sāli pēc garšas un citrona sulu. Pasniedz siltu ar kazas sieru un čili pēc garšas.

Pievieno komentāru

Ēdamprieki