Spinātu mazie kēksiņi ar mocarellu

200 g kviešu miltu,

1/2 tējk. cepamā pulvera,

50 g cukura,

1/2 tējk. sāls,

1 ola,

60 ml eļļas,

120 ml piena,

100 g spinātu,

lielās mocarellas bumbas,

1–2 tomāti rotāšanai.

Spinātus blanšē – liek verdošā ūdenī uz trim minūtēm. Pēc tam sablendē un caur sietu izberž. Sajauc sausās sastāvdaļas. Atsevišķā bļodā sakuļ olu, pievieno spinātus, eļļu un pienu un samaisa. Masai lēnām pievieno miltus un smalki sagriezto sieru. Iegūto mīklas masu pilda 2/3 kēksiņu formiņās. Cep apmēram 20 līdz 25 minūtes 200 °C temperatūrā.

Pievieno komentāru

Ēdamprieki