Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Svētdienas eksperiments

Svētdienas rītā ierasto pankūku vietā sagribējās ko citu našķīgu. Ledusskapī – nekā prātīga: aizķērusies paciņa ne pirmā svaiguma biezpiena un apkaltis siera kancītis. Lai nemestu laukā, jāliek lietā! Tā dažu minūšu laikā tapa divu veidu mīkla cepumiem. Tai apmēram stundu jānostāvas ledusskapī – pa to laiku var izšmaukt pastaigā.

Saldajiem cepumiem nepieciešams:
◆ 1 paciņa biezpiena (180 g)
◆ sviests vai cepamais margarīns (180 g)
◆ milti (aptuveni 2 glāzes)
◆ cukurs (nepilna glāze)
◆ vaniļa
◆ tējkarote sodas
◆ garnēšanai – kanēlis,
magones, cukurs, kokosriekstu
skaidiņas vai jebkas pēc gaumes
Sāļajiem cepumiem nepieciešams:
◆ ½ glāze alus
◆ 200 g sviesta vai cepamā margarīna
◆ 3 ēdamkarotes majonēzes
◆ 100 g cieta siera
◆ 2–3 glāzes miltu
◆ šķipsniņa sāls
◆ garšvielu maisījums (manā gadījumā – Pētertirgū pirkts “Ķiplociņš” un “Zaļumiņš”)
◆ sēkliņas – pēc izvēles (saulespuķu, ķirbju, sezama, linsēklas)

Pievieno komentāru

Ēdamprieki