Tomātu sautējums ar kazas sieru

(15 min / 2 pers.)

Nepieciešams:
700 g tomātu;
2 šalotes;
2 ķiploka daiviņas;

1⁄2 čili;
3 ēd. k. olīveļļas;

20 ml sarkanvīna etiķa;
1 tējk. brūnā cukura;

1⁄2 tējk. sāls;
1⁄2 tējk. svaigi maltu piparu;
1 ēd. k. marinētu kaperu ziedu;
2 pētersīļa kāti;
2 piparmētras kāti;
50 g kazas siera

Pagatavošana:
Sagriez smalki sīpolus un ķiploku un sautē olīveļļā 1 minūti. Pievieno sakapātu čili, etiķi, cukuru, sāli un piparus. Sautē visu 3–6 minūtes, lai tomāti pārāk neizjūk. Pieber sakapātus zaļumus, kaperus un pasniedz, pārkaisot ar drupinātu kazas sieru.

Pievieno komentāru

Ēdamprieki