Tomātu zupa ar frikadelēm

Ja slinkums vārīt gaļu un zupu negribas veģetāru, tad vienmēr var izlīdzēties ar frikadelēm. Tās esam likuši klāt gan svaigo sakņu zupai, gan arī biešu zupai. Šoreiz - tomātu zupa ar frikadelēm.

Pagatavošana
Katlā, kurā tiks vārīta zupa, eļļā apcep smalki sagrieztu sīpolu un ķiploku. Pievieno smalki sagrieztu kāpostu. Tomātus savā sulā sablendē viendabīgā masā un pievieno dārzeņiem. Zupai pielej dārzeņu buljonu vai ūdeni, pēc vēlēšanās pievieno smalki sagrieztus kartupeļus vai rīsus. Kad tie ir jau pusmīksti, liek klāt maltās gaļas frikadeles un vāra, līdz tās gatavas.

Pievieno komentāru

Ēdamprieki