Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Viltotais “Napoleons” ar ogām vai augļiem. Viegla, bet ļoti garda recepte! 2

Piedāvājam kūku, kuru var variēt pēc saviem ieskatiem. Tā pārvērtīsies kā hameleons, ņemot vērā pildījumam izmantotās ogas vai augļus.


Nepieciešams

800 g kārtainās mīklas cepumu ‘’Austiņas’’.

Krēmam
1 l piena,
3 olas,
pusglāze cukura,
6 ēdamkarotes miltu,
150 g sviesta,
vaniļas cukurs,
ogas vai augļi.

Pagatavošana
Katliņā lej pienu, pievieno olas, cukuru, vaniļas cukuru un saputo. 

Iesijā miltus un izmaisa, lai nav kunkuļu. Liek uz uguns un, nepārtraukti maisot, karsē, līdz sabiezē un sāk burbuļot. Kad krēms mazliet padzisis, pievieno sviestu un saputo.

Sāk veidot torti. 

“Austiņas” bagātīgi mērcē krēmā un liek kārtām tortes formā ar noņemamām malām (sanāk 5 kārtas). 

Vasaras variantā kārtām pa vidu var izkārtot zemeņu pusītes, ķiršus vai sacukurotus rabarberu gabaliņus. 

Pēc tam kūkas virsu un malas pārsmērē ar atlikušo krēmu un pārkaisa ar ‘’Austiņu’’ drupačām. 

Dekorē ar ogām vai augļiem un atstāj uz pāris stundām ievilkties.

Pievieno komentāru

Komentāri 2

Selga

Paldies,par brīnišķīgo torti.Bet nesapratu,kas tās par kārtainās mīklas austiņām.Kur viņas var nopirkt?

pirms mēneša, 2018.08.23 09:08

!

Mūsu veikalos pārdodas cepumi "Austiņas"! Ir arī ar magoņsēklnām.

pirms mēneša, 2018.08.24 15:33

Ēdamprieki