Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Ēdamprieki

Pieci mīti par augļiem

Pieci mīti par augļiem

  Vasaras vidū gan dārzi, gan veikalu plaukti vai lūst no dažādu augļu pārbagātības, mudinot mūs vieglām uzkodām izvēlēties tieši svaigus augļus un...

Torte “Ķiršu prieks”

Torte “Ķiršu prieks”  1

Ik vasaru ar nepacietību gaidu ķiršu laiku. Protams, ne tikai rabarberu un zemeņu laikā, bet arī ķiršu laikā neizpaliek dažādu kārumu gatavošana....

Polentas standziņas

Polentas standziņas

Sastāvdaļas: 150 g polentas, 150 ml piena, 100 g Parmas siera, 1/2 tējkarotes ķiploku sāls, 1 tējkarote timiāna lapiņu, ķirštomātiņi. PagatavošanaNel...

Mini “Cielaviņa”

Mini “Cielaviņa”

Bezē cepumiem: 300 g cukura, 4 olu baltumi, 50 g kartupeļu miltu, 180 g lazdu riekstu, šķipsniņa sālsKrēmam: 4 olu dzeltenumi, 3 ēdamkarotes cukura,...

Dubultšokolādes semifredo

Dubultšokolādes semifredo

Semifredo nozīmē pa pusei saldēts, tāpēc, kad pasniedz, pārliecinies, lai tas ir pareizajā konsistencē. Vislabāk ēst pirmajā dienā, uzreiz, kā...

Krēms brulē

Krēms brulē

Sastāvdaļas: 5 olu dzeltenumi, 5 ēdamkarotes cukura, 1 vaniļas pāksts, 500 ml saldā krējuma, brūnais cukurs karamelizēšanaiPagatavošanaOlu...

Svētdienas eksperiments 7

Svētdienas eksperiments

Svētdienas rītā ierasto pankūku vietā sagribējās ko citu našķīgu. Ledusskapī – nekā prātīga: aizķērusies paciņa ne pirmā svaiguma biezpiena un...

Buldur-buldur – bulgurs 7

Buldur-buldur – bulgurs

Ikvakara klasika “Ko ēdīsim?” personīgi mani bieži vien dzen izmisumā, jo kartupeļi tikko bija, rīsi un griķi arī, bērni regulāri novaidas: “Atkal...

Citāda aukstā zupa 3

Citāda aukstā zupa

Laikam kļūstot siltākam, cilvēki sāk rosīties, lai gatavotu auksto zupu. Tiem, kuriem pie sirds neiet bietes, jādomā pašiem sava aukstās zupas...