Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Zefīru deserts

Zefīru deserts garšos vislabāk, ja tas vismaz nakti būs nostāvējis ledusskapī.

Nepieciešams:
500 ml saldā krējuma
200 g krēmsiera (var arī Maskarpones vai Filadelfijas krēmsieru)
5–6 zefīri (jebkādas garšas)
2 banāni (jo brūnāki, jo saldāki būs)
dažas saujas ogu pēc vēlēšanās
nedaudz rīvētas šokolādes rotāšanai

Saputo saldo krējumu ar krēmsieru. Smalkos gabaliņos sagriež zefīrus un banānus. Iemaisa saputotajā masa, klāt pievienojot arī ogas. Kārto traukā un rotā ar rīvētu šokolādi, ogām. Cukuru nav nepieciešams klāt pievienot, jo saldums būs no zefīriem un banāniem.

Pievieno komentāru

Ēdamprieki