Ar āboliem

Sastāvdaļas:
● 3 olas
● ½ glāzes piena
● sāls
● cukurs
● vaniļas cukurs
● 100 gramu miltu
● 200 gramu ābolu
● eļļa
● pūdercukurs

Garšīgas izdevās arī pankūkas ar āboliem. Šoreiz, lai ar tām mielotos, vispirms olas ar putojamo slotiņu sakūlu, tad pievienoju šķipsniņu sāls, cukuru un vaniļas cukuru, cik nu šķita vajadzīgs, un pienu. Pēc tam uzmanīgi iesijāju miltus un maisīju, līdz izveidojās viendabīga masa. Tad piejaucu arī nomizotus un plānos gabaliņos sagrieztus ābolus. Mīklu liku ietaukotā un sakarsētā pannā un vienmērīgi izlīdzināju. Pankūkas no abām pusēm cepu gaiši brūnas. Gatavas tās salocīju un pārkaisīju ar pūdercukuru.

Pievieno komentāru

Citu datumu laikraksti

  • Siltumnīcās – pavasara zaļums 6

    Siltumnīcās – pavasara zaļums  1

    Kalnienas lauku sētas “Bērzemnieki” saimnieces Jolantas Apsītes apkurināmajā siltumnīcā jūtama pavasara garša un smarža un acis priecē pavasara...

  • Valdība atbalsta lauksaimniekus

    Finanšu ministrija no budžeta programmas "Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem" Zemkopības ministrijai piešķirs līdzekļus 45,5 miljonu eiro apmērā...

  • 30 gadu jubileju svin klusi “Zoom”

    Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs (LLKC) 1.februārī atzīmēja savas darbības 30.gadadienu. LLKC ir 26 biroji visā Latvijā, kuros tiek...