Rudens sēnes tomātu biezenī

Cūcenes 15 - 20 minūtes vāra, 12 stundas mērcē aukstā ūdenī, tad sakapā un cep eļļā kopā ar sīpoliem.

Cūcenes 15 - 20 minūtes vāra, 12 stundas mērcē aukstā ūdenī, tad sakapā un cep eļļā kopā ar sīpoliem. Pievieno piparus, lauru lapas, sāli un cukuru.
Kad sēnes izceptas, 1 litram sēņu pievieno 300 gramu tomātu biezeņa un vēl nedaudz pasutina. Karstu pilda tīrās burciņās un sterilizē.

Citu datumu laikraksti

  • Kultūras mantojuma dienas veltīs parkiem

    Nākamā gada Eiropas Kultūras mantojuma dienu tematika būs “Parki”.Nākamā gada Eiropas Kultūras mantojuma dienu tematika būs "Parki". Tas nozīmē, ka...

  • Ciemosies dzejnieki un prozaiķi

    Gulbenes bibliotēka turpina realizēt projekta “Grāmata un autors lauku kultūrvidē” trešo daļu.Gulbenes bibliotēka turpina realizēt projekta "Grāmata...

  • Pārdos šokolādes pastkartes

    Drīzumā arī Gulbenes pilsētas un rajona iedzīvotāji varēs iegādāties šokolādes pastkartes. Pastkarte būs kartona kastītē fasēta šokolādes tāfele...