Šokolādes kūka

Šai maigajai šokolādes kūkai vajadzēs 300 ml kefīra, 3 olas, 3 ēdamkarotes miltu, 1 ēdamkaroti cukura, 100 g sviesta vai margarīna, 50 g kakao, 100 g šokolādes, nedaudz sodas vai cepamā pulvera. Olas saputo ar cukuru, pievieno miltus, mīkstu sviestu, kefīru, kakao un sarīvētu šokolādi. Beigās mīklai pielej ar etiķi dzēstu sodu. Mīklu ielej cepamajā formā un cep 200 grādos apmēram 25 minūtes. Kūku ieteicams atdzesēt formā, jo kūkas vidus ir krēmveidīgs. 

Pievieno komentāru

Citu datumu laikraksti

  • Kooperatīvs ar plašu skatu nākotnē 2

    Kooperatīvs ar plašu skatu nākotnē  5

    Gulbenes filiālē sākušies paplašināšanās darbiPirms diviem gadiem Lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvā sabiedrība “VAKS” jau modernizēja graudu...

  • Var uzlādēt  elektromobiļus

    Var uzlādēt elektromobiļus  20

    Darbu ir sākusi Gulbenes novadā un šobrīd arī visā Ziemeļaustrumvidzemē vienīgā publiski pieejamā elektromobiļu, kā arī hibrīd-auto (darbināšanai...

  • Draugi reizē iestājas  Zemessardzē

    Draugi reizē iestājas Zemessardzē  3

    Edgars Oļļa: “Ja vajadzēs, esam gatavi aizstāvēt Dzimteni.”Trešdien, 4.februārī, Zemessardzes 25. Kājnieku bataljona štābā Gulbenē notika zvēresta...