Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Uzņēmējdarbības sāga 16

Gulbenes novada 2016.gada inovācijas balva uzņēmējdarbībā tika pasniegta lizumnietim Normundam Audzišam. Viņa pieredzes stāsts izskanēja biznesa forumā Gulbenē. Tie ir pagājušās nedēļas nogales notikumi, kas viņam pašam lika ar laika......

(Rakstā ir 7278 simboli...)

Lasīt visu rakstu...

Pievieno komentāru

Komentāri 16

Mārīte

Jau gadiem ilgi pērkam Dimdiņu kāpostus un esam vēl dzīvi!

pirms 3 gadiem, 2017.01.25 08:17

Oj

vajag papildinat, ar vardiem apmaksata reklama

pirms 3 gadiem, 2017.01.25 11:47

Urbis

Vecumdienās jutīsi sekas!

pirms 3 gadiem, 2017.01.27 10:10

patīk

Mēs arī pērkam gadiem, gan štovētos, kas ir ļoti garšīgi, gan arī skābētos kāpostus. Tie ir labāki par citiem,ko piedāvā lielveikali, kaut vai Maximā. Esam dzīvi,- kas gan šodien ir bez ķīmijas? Tad neēdiet maizi, es redzu, kādas mucas miglo uz labības laukiem, - tad kādi graudi, viena ķīmija.

pirms 3 gadiem, 2017.01.25 11:51

janka

Kādreiz kad bija pilni kāpostlauki ar ravētājām, tad Dimdiņu kāposti tiešām bija garšigi. Tagad garām braucot paskatieties kādā krāsā ir kāpostu lauki - zilizaļi,gandrīz melni. Cilvēki kuri novāc kāpostus teica, ka bez gumijas cimdiem nemaz nevar strādāt - rokas būs tulznās. Un tajā zemē pēc kāpostiem gadiem nekas neaug!

pirms 3 gadiem, 2017.01.25 12:11

janka u ok?

zilizaļi gandrīz melni? :D

pirms 3 gadiem, 2017.01.25 12:16

ha, ha, ha.

Dimdiņu laukos kāposti aug griezdamies 25. gadus pēc kārtas, indējiet vien savus ķermeņus arī uz priekšu !

pirms 3 gadiem, 2017.01.25 12:18

ABC

Ko jūs te visi varat malties gadu gadiem,nav apnicis? Nu neēdat tos Dimdiņu kāpostus,ēdat citu zemnieku audzētos tikpat ķīmiskos kāpostus,un viss! Domājat,ka tie citi izaug bez ķīmijas?Ja tā domājat ,tad esat galīgi naivi.Nav neviena kāpostu tīruma Latvijā bez ķīmijas,NAV! Gribat apgalvot,ka bioloģiskie ir?Nu,nu,uz priekšu naivi ticēt! Personīgi ,es nepērku nekādus,pašam dārzā izaug savām vajadzībām,tā kā ,ņemiet piemēru no manis ,un nebūs jāvaid netā par Audziša kāpostiem.

pirms 3 gadiem, 2017.01.25 19:54

toABC

Nevaid, bet brīdina citus nebūt naiviem!

pirms 3 gadiem, 2017.01.26 17:15

ABC

Brīdini vai nebrīdini,visiem jau sen zināms,ka jebkurš lielsaimniecībās audzētais kāposts ir miglots ar ķīmiju pret visām kaitēm un vainām,lielākā vai mazākā mērā.Nu nav kāds īpašais audzētājs,kurš zaļos kāpurus no kāpostiem , hektāriem ar rociņām nolasa,vai ar kaplīti skraida pa tīrumiem.Es neaizstāvu ne Dimdiņus,ne citus,bet jābūt taču reālistiem.

pirms 3 gadiem, 2017.01.27 00:54

ķīmiķis

ka tik nauda griežas, sekas redzēsiet nākotnē - bērnos

pirms 3 gadiem, 2017.01.26 10:17

c

galvenais ir nauda

pirms 3 gadiem, 2017.01.26 10:39

achtung

Pēc tam brīnās un šausminās par onkoloģisko slimnieku skaita pieaugumu.

pirms 3 gadiem, 2017.01.26 11:55

ABC

Kas attiecas uz onkoloģijas iemesliem,tad visas tās desiņas,gaļa,sviests,utt.līdz bezgalībai,ko pērkam veikalā un visi kāru muti ēdam,ir tikpat pilni ar ķīmiju,kā kāposti.Izcep vistu ar visām garšvielām un tā tik un tā smaržo pēc medikamentiem,dažai maizei dīvaina piegarša,tā kā naturālu produktu vairs vis[pār nav!

pirms 3 gadiem, 2017.01.27 00:59

Citu datumu laikraksti

  • “Gada atsitiens” saviļņo 8

    “Gada atsitiens” saviļņo  3

    Pilnā skatītāju zālē, stilīgā noskaņā 14.janvārī Gulbenes kultūras centrā noritēja ikgadējais jauniešu pasākums “Gada atsitiens”. Šoreiz tajā no...

  • Uz Ēdoli nožēlot grēkus 5

    Uz Ēdoli nožēlot grēkus

    Ja gadās braukt uz Kurzemes pusi, noteikti iebrauciet Ēdolē. Tur atrodas baznīca, kurā, iespējams, vienīgajā Latvijā ir melns altāris. Ēdole ir sena...

  • Saimniekojot ik gadu kļūst gudrāks 2

    Saimniekojot ik gadu kļūst gudrāks  5

    Projekts bijis virzīts uz to, lai jaunie pārņemtu vecāku saimniecību un turpinātu tās tālāku attīstību. Toreiz ar projekta 35 tūkstošiem latu...