Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Zemeņu zupa

Nepieciešams: 1 litrs kefīra, 1 litrs ūdens, 400 grami zemeņu, 2 ēdamkarotes medus, 100 grami biezpiena, 3 krustnagliņas.

Nepieciešams: 1 litrs kefīra, 1 litrs ūdens, 400 grami zemeņu, 2 ēdamkarotes medus, 100 grami biezpiena, 3 krustnagliņas.
Glāzē ūdens novāra krustnagliņas un nostādina 10 līdz 15 minūtes, tad pievieno biezpienam. Zemenes aplej ar kefīru un aukstu ūdeni, pievieno medu un biezpiena masu.

Citu datumu laikraksti

  • Tauriņam pa pēdām

    Ticis kladē līdz pusei, Niks kļuva satraukts.5. Ticis kladē līdz pusei, Niks kļuva satraukts. Kāpēc pirms diviem gadiem Mežezerā pazuda vardes? Un...

  • Vai jāizmanto kases aparāts?

    Vai Gulbenes - Alūksnes bānītī pasažieriem nav jāizsniedz braukšanas biļetes, izmantojot kases aparātu?Vai Gulbenes - Alūksnes bānītī pasažieriem nav...

  • Labākās zāles ir daba

    Meža zemenes.Meža zemenes Meža zemenes lapas ievāc ziedēšanas laikā un ātri žāvē ēnainā vietā vai labi vēdināmās telpās. Ogas ievāc sausā laikā no...