Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Jaunākās ziņas

Krēmsiers no kefīra

Krēmsiers no kefīra

Atzīšos, kad pirmo reizi ieraudzīju šo ideju pirms pāris gadiem, nodomāju, ka noteikti nekas tur nesanāks. Taču kļūdījos! Sanāk un pat ļoti gardi....

Katlā gatavots popkorns

Katlā gatavots popkorns

Lai sagrauzdētu 150–200 g kukurūzas graudu, ir nepieciešams 5 l katls ar biezu apakšu un vāku. Ja katliņš nav tik liels, jāņem mazāk kukurūzas...

Zaļā spinātu omlete

Zaļā spinātu omlete

Mazie kēksiņi jeb mafini jau ļoti stabili ir ienākuši arī mūsu zemes virtuvēs. Parocīgi, jo nav jāgriež gabalos, un arī ļoti ērti līdzi ņemšanai. Tos...

Tomātu galete

Tomātu galete

(1 h 25 min / 6 pers.) Mīklas pamatnei: 190 g kviešu miltu; 110 g sviesta; 2 g sāls; 1 olas dzeltenums; 20 ml auksta ūdens Pildījumam: 5 šalotes; 2...

Načo plate

Načo plate

Načo plate ar kraukšķīgiem načo, tako malto gaļu, halapenjo un krēmīgu sieru. Pasniedziet ar gvakamoli, skābo krējumu un salsu. Porciju skaits –...